ÇANKIRI / MERKEZ - Ovacık Şehit Necdet Demirel Ortaokulu

Ovacık Şehit Necdet Demirel Ortaokulu

Ovacık Köyü / Merkez / ÇANKIRI
Vizyon
Biz bilgi çağına uyarlanmış bir kurum olarak; öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüğüne saygı duyan birey olmalarını sağlamak. Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak. Eğitim- Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak Okulumuzu; öğrencilerin , öğretmenlerin ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek. Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak. Çocuklarımaza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.
Misyon
Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.
Başarılar
Açıldığı günden bugüne kadar bünyesinde yetiştirmiş olduğu bireyleri hayatın değişik kademelerinde topluma kazandırmış olan okulumuz;asıl olarak mezunlarının edep,terbiye,dürüstlük ve çalışkanlık gibi ahlaki değerlere verdiği önemle hatırlanmak istemektedir.Çünkü asıl başarının edebi ile mutlu bireyler olduğuna inanılmaktadır.
Fen Laboratuvarı :1
08.10-11.20 12.00-14:20 DESTEKLEME YETİŞTİRME KURSLARI 14:25-15:45
Kalorifer
ADSL (512 Kbit)
Kara yolu ile yılın hergünü ulaşım sağlanmaktadır.
Merkez ilçeye bağlı köy.
İl merkezine 25 km uzaklıkta bulunmaktadır